Mutfak Dekorasyonu
Endüstriyel Mutfaklar ile 19 Güzel Dekorasyon Modeli
İç tasarımda Endüstriyel tarzı, dünya çapındaki tasarımcıların repertuarının önemli bir parçası haline gelmiştir. Özellikle Endüstriyel mutfaklar 2020 yıllarında, kontrast ve hammadde seven, modern bir tarz benimseyenler için tükenmez bir ilham kaynağıdır. Dekorasyondaki bu trend tasarımlar en sevdiğimiz mekanı mutfağı ele geçirmeyi başladı. Son yıllarda yemek pişirmek tutku haline gelmiştir. Bu önemli detay, tasarımda dirençli malzemeler ve hareket özgürlüğü işlevlerine yansıtılmaktadır. Bunlar endüstriyel mutfakların tüm özellikleridir.
- Rustik dekoratif desenli endüstriyel tarzı mutfak modelleri de doğal sıcaklığı ile yükselişe geçen trendler arasındadır.
Endüstriyel tarz mutfaklar, açık alanı tercih eden havadar bir atölye atmosferi ile karakterizedir. Yüksek tavanlar, cumbalı pencereler, büyük boyutlu mobilyalar, büyük hacimler en ayırt edici özellikleridir. Ancak bu, endüstriyel görünümün büyük mutfaklar için ideal olduğu anlamına gelmez. Mekanın zevki ve mekânın akıllı düzeni, küçük mutfağınızda her metrekareyi daha iyi optimize etmek için Endüstriyel tarzı ideal bir seçim haline getiriyor.
- Yüksek tavanlar, tuğla duvarlar ve stüdyo tarzı atmosfer.
Endüstriyel mutfakların büyük özgünlüğü, çağdaş tasarımla ham tasarım arasında otantik bir görünümü dengeleme çabalarında yatmaktadır. Buradaki diğer stillerden farklı olarak, estetik standartlarıyla bağdaşmayan unsurları gizlemeye çalışmayız. Aksine, mutfağın fonksiyonel yapıları uyumlu bir şekilde bütünleştirilmiştir. Davlumbaz, havalandırma kanalları, borular, açıktaki ahşaplar ve çeşitli metal detaylar sergilenmektedir. Bu ekran ruhu, yaratıcı depolama çözümlerinde açıkça görülebilir. Üst dolaplarda açık raflar ve mutfak gereç tutucuları tercih edilir.
- Paslanmaz çelik, merkezi ada olan geniş modern mutfak.
Endüstriyel Mutfaklar 2020
Eski fabrika atölyelerini anımsatan bu atmosferde, spot ışığında bulunan hammaddeler dikkat çeker. Beton, metal ve ahşap, uyumlu veya zıt bir kombinasyon halinde bir araya getirilir. Çoğu ev aletleri için favori bir kaplama olan paslanmaz çelik, ev mutfağında giderek daha popüler hale geliyor. Estetik ilgisi – parlak yönü çağdaş tasarımda saf çizgilerle mükemmel uyum sağlar. Endüstriyel görünüm, diğer stillerle (vintage, rustik, İskandinav) kolayca bir araya getirme avantajına sahiptir, mobilya kaplamaları ve kullanılan malzemeler, arzularınıza ve olanaklarınıza bağlıdır.
- Malzemelerin sofistike karışımı – açık ahşap ve deri aksanların varlığıyla zenginleşen sade bir zarafet kazanır.
Daha fazla mutfak stili: Mutfak Dekorasyonu
- Endüstriyel tarzın karakteristik özelliği olmasının yanı sıra, tavandan tabana pencereler mutfağa daha fazla ışık getirir.
- Endüstriyel mutfak, beton gibi dayanıklı malzemelere sahiptir.
- Kırmızı tuğlalar ile tasarım çizgileri bulunan beyaz mutfak arasındaki kontrast, endüstriyel alana modern bir görünüm kazandırıyor.
- Ahşap mobilyaların cepheleri, bu endüstriyel tarz mutfakta sıcak bir atmosfer yaratmaktadır.
- Renkli aksan ile Vintage ruhu Endüstriyel tarz mutfak.
- Rustik sanayi tarzı bu hoş stil mutfakta malzemeler: ham ahşap, metal aksan ve taş karışımı ile birleşir.
- Mutfak mobilyasının paslanmaz çelik seçimi ve tahta zemini gerçek bir “profesyonel mutfak” görünümü oluşturuyor.
- Eklektik tasarımı ile Endüstriyel stil mutfak
- Bu tek renkli mutfakta dekoratif bir vurgu oluşturmak için deri ve desenli bar tabureleri kullanılmış.
- Tavandan ve mutfak mobilyalarından aşağı asılan metal raflı endüstriyel tarzda açık mutfak dekorasyonu.
- Ahşap ve betonu birleştiren temiz hatlarla çağdaş endüstriyel mutfak tasarımı.
- Taş, mermer ve meşe kombinasyonu, şık ve çağdaş birdekor için renklerin uyumlu oyununa katkıda bulunur.